„Avertizez echipa Facebook-ului că…”! 7 avertismente dure ale românilor către Mark Zuckerberg!

Mii de români au scris mesaje de protest împotriva termenelor şi condiţiilor impuse de Facebook şi acceptate de către ei la crearea conturilor pe reţeaua de socializare.


Serios. Circula pe Facebook o postare în care oamenii îl avertizau oficial, printr-o postare în feed-ul lor, că nu are voie să proceseze datele lor cu caracter personal, chiar dacă fuseseră de acord cu ele. Îţi explodează capul!

1. Avertizez echipa Facebook-ului că nu mai am chef de reclame!

Nu mai vreau să îmi citiţi mesajele, nu mai vreau să îmi sugeraţi grupuri, nu mai vreau să folosiţi datele mele pentru statistici şi cercetări! De mâine toate acestea nu vor mai avea dreptul să apără pe contul meu de Facebook!

2. Avertizez echipa Facebook-ului că nu mai vreau să îmi fie păstrate datele pe serverele voastre!

De mâine toate mesajele, toate pozele, toate postările mele cu pisici şi zăpadă, cu maşinile altora şi cu mâncare, dar nu numai, nu vor mai fi găzduite pe Facebook! Contul meu este al meu şi datele mele care apar, au apărut şi vor apărea pe Facebook NU VOR MAI AVEA DREPTUL SĂ FIE PĂSTRATE DE FACEBOOK!

3. Avertizez Echipa Facebook-ului că vreau mai multe aprecieri şi mai multe vizualizări!

De mâine postările, pozele, check-in-urile, sentimentele, paginile, evenimentele mele şi nu numai, vor apărea tuturor utilizatorilor Facebook fără că acestea să fie găzduite, păstrate sau utilizate de Facebook în nici un fel!

4. Avertizez echipa Facebook-ului că nu au voie să îmi şteargă, modifice, schimbe sau altereze textele în nici un fel!

De mâine contul meu devine personal şi în consecinţă nu aveţi dreptul să mă judecaţi, cenzuraţi, filtraţi în nici un fel! Nu aveţi dreptul să îmi moderaţi postările rasiste, care incită la ură, crimă, sinucidere şi nu numai!

5. Avertizez echipa Facebook-ului că nu permit să mi se şteargă, închidă sau dezactiveze contul şi, în general să nu ia nici o măsură împotriva mea!

De mâine orice activitate, invitaţie sau tentativă de phishing, ameninţare sau hărţuire din partea mea nu vor mai fi analizate, studiate sau sancţionate de către Facebook!

6. Avertizez echipa Facebook-ului că necitirea, ignorarea sau trecerea cu vederea a acestui mesaj nu este permisă!

De mâine sunteţi obligaţi să studiaţi, răspundeţi şi să ţineţi cont de orice cerere, doleanţă, solicitare sau întrebare care apare pe acest cont! Nu vă mai dau dreptul să nu reacţionaţi în nici un fel la postările, fotografiile sau mesajele mele, fie ele publice sau private, destinate vouă sau oricărui alt utilizator Facebook!

7. Avertizez echipa Facebook-ului că m-am săturat! Nu mai am chef să văd zilnic inepţiile unor oameni lipsiţi de orice urmă de bun simţ, logică sau respect!

De mâine nu mai aveţi dreptul să publicaţi postările utilizatorilor care suferă de prea mult timp, prostie şi/sau o lipsă acută de noţiuni minime de gramatică!

Articole recomandate de autor

Copiaţi acest text pe contul vostru de Facebook şi daţi-l mai departe dacă vreţi să nu vi se impună nişte reguli cu care voi aţi fost de acord!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.