Cum să ascunzi când ai citit mesajele de pe Facebook Chat

Enervat de replicile de genul „de ce nu mi-ai raspuns pe Facebook”, „ştiu că eşti acolo pentru că îmi apare când ai citit mesajul”, „hellooo! Răspunde!”, dar şi de idea că ceilalţi pot vedea exact când sunt online pur şi simplu verificând când am citit mesajele, am făcut rapid o căutare pe google şi am găsit o extensie pentru Chrome, care se ocupă fix cu aşa ceva: îţi ascunde acel „seen at/văzut la ora”.

Facebook Unseen este o extensie care blochează o singură linie, astfel încât chat-ul de la Facebook nu ştie dacă tu ai citit sau nu mesajul respectiv. Excelent împotriva stalkerilor şi a celor care habar nu au sau nu vor să înţeleagă noţiuni ca „intimitate”, „răbdare”, „libertatea individului de a ignora ce li se spune” etc. Şi apropo de ascuns, ştiaţi că puteţi  Scapa uşor de postările enervante de pe Facebook?

Dar, ca să revin la oile mele. Cu această extensie poţi alege manual mesajele pe care vrei să le marchezi ca „văzut” ca atunci când răspunzi să nu para ciudat sau suspicios că dai replica la un mesaj pe care nici măcar nu l-ai citit.

Simplu şi eficient. Nu consumă multe resurse, nu interceptează sau modifică conţinutul mesajului şi este extrem de uşor de folosit. Întri pe Google Chrome Web Store, înstalezi această extensie şi cam atât. De acolo ea işi face treaba.

Din Păcate nu există ceva similar, sau eu cel puţin nu am găsit, pentru alte browsere ca Internet Explorer(browserul pe care eu îl folosesc cel mai mult), sau Mozilla Firefox, dar dacă ştiţi voi ceva de genul, puteţi posta în secţiunea de comentarii.

Oricum de acum în colo o să facebookuiesc doar de pe Chrome! Sac, sac, sac!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.