Cum sa iti fotografiezi propriul… cervix

Din seria, „chestii care nu ţi-ar trece niciodată prin cap”: Cum sa iti fotografiezi propriul cervix

„… and send me your Cervix photos at beautifulcervix@gmail.com”. Serios?

Am dat întâmplător peste acest tutorial, şi la început am crezut că este o glumă. Dar nu e. Sunt femei, chiar şi bărbaţi, care vor ei neapărat să ştie cum arată cervixul lor sau a partenerelor lor. Nah, e o lume liberă. Dar, tare sunt curios la ce naiba serveşte.

Ce este cervixul

Portiunea ingusta a uterului, care face legatura cu vaginul.
Sinonim : col uterin
www.sfatulmedicului.ro, Diţtionar medical, Cervix

Acum, eu sunt mai tâmpiţel aşa şi nu prea îi văd utilitatea, pe bune. Dar dacă există un tutorial pe youtube, înseamnă că problema este de larg înteres.

În plus, dacă asta nu este suficient, aflaţi că există şi un site, BeautifulCervix.com unde există o galerie cu fotografii, probabil ca să compari: „Uite, al meu e mai frumos”, „Al meu e mai rotund!” „Al prietenei mele are floricele”, „, „Al prietenei mele este de trei ori mai mare!”.

Chestia care m-a dat gata a fost faza cu: „Pentru că faci poza cu camera într-o gaură întunecată, trebuie să păcăleşti obiectivul. Înainte de a-l introduce, faci focus la distanţa la care crezi că se află cervixul tău, aproximativ 7 cm. dai drumul la flash si. Clack-clack Paparazzi, Pa-pa-pa-pa-pa-parazzi.

ps. De abia îi aştept pe jurnaliştii de la SpyNews cu articole de genul: „Nu o să crezi niciodată cum arată Cervixul Antoniei!” sau „ŞOCANT” Priviţi ce are această femeie în vagin!”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.