Despre dezgheţarea organelor de pui. #InstaNerd

A trăi, sau a nu trăi. Aceasta este dilema inventată.

Miercuri, 3 mai, 2017

Dragă jurnalule,

Astăzi m-am trezit foarte binedispus. Odihnit, vesel şi zâmbitor. Din cauza asta, îmi bag picioarele şi nu fac nimic. N-am chef.

Nu mă pricep la gătit. Asta este marele meu dezavantaj. Pur şi simplu nu m-a interesat vreodată. Ciudat, pentru că sunt un tip curios de fel. Poate că mă enervează să stau în faţa unei flăcări şi să aştept… şi să aştept… şi să aştept…

Şi, culmea, la sfârşit, să îmi distrug opera de artă în cinci minute. Să o îngrop şi să-i dau drumul pe ţeava de la canalizare. Nuuuuu merci!

PS. OK, recunosc, mi-e frică de foc. Mulţumit acum?

Prietena mea m-a rugat să scot nişte organe de pui de la congelator şi să le pun la dezgheţat, ca până se întoarce ea să fie bune pentru gătit.

„Da iubita”, „sigur iubita”, „se face iubita”. Şi aşa m-am trezit eu cu nişte chestii indescriptibile în mână. Like seriously dude, eu chiar mănânc aşa ceva?

Trecând peste asta, stăteam şi mă gândeam care este metoda optimă pentru a dezgheţa nişte organe de pui. Adică, de ce în apă rece şi nu în apă caldă? Nu are pic de sens.

Adică, nu e ca şi când puiul ăla mai trăieşte – sper, că doar nu e un fel de mutant – şi o să îl ardă dacă torni apă caldă peste degerături, nu?

Am stat aşa cu punga în mână gândindu-mă la această dilemă. Am fost gata gata să trântesc adunătura aia de serios-că-nu-vreau-să-ştiu-ce-este-acolo-şi-dacă-acel-ceva-mai-trăieşte-sau-simte în cuptorul cu microunde şi să las radiiaţiile să îşi facă treaba – radiaţii, iar pui mutanţi?

Am vrut să caut pe net, dar ar fi fost ridicol. Cu o mână plină cu organe, cu cealaltă tastând. Ce imagine de #InstaNerd.

Totuşi, poate îmi explică şi mie cineva de ce chestiile congelate se dezgheaţă în apă rece?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.