Despre mine

Pe scurt

 

 • 19 martie 1990: Mă nasc. Simbol al căderii comunismului şi aducător de cutremure.
 • 2005: Îmi fac buletin, Întru la Colegiul Naţional Spiru Haret, descopăr internetul şi Kilogramele în plus.
 • 2005-2009: mă prefac că îmi pasă de liceu, iar liceul se preface că îi pasă de mine. Studiez filologia întensiv franceză şi primesc nişte premii care îmi gâdilă orgoliul. Cunosc oamenii care urmează să îmi rămână prieteni buni restul vieţii şi care mă învaţă să fiu beţiv, leneş şi mă introduc în lumea barurilor şi a petrecerilor. Devin fascinat de internet şi mă bag în tot felul de combinaţii mai mult sau mai puţin legale.
 • 2009-2012: Student la facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, visul meu de mic, chiar dacă nu ştiam ce înseamnă. Îmi sunt spulberate visele naive legate de jurnalism, fac cunoştinţă cu realitatea dură a exprimării goale. Este şi o perioadă de implicare intensă în programele de tip „Youth in Action”, participând la schimburi de tineret, workshopuri, traininguri în vreo 5 tări europene.
 • 2012-2014: Politolog la SNSPA. O altă iluzie spulberată. Mi-am făcut stagiul de EVS în Olanda şi am dobândit nişte cunoştinţe de „personal coaching” şi „NLP”. M-am apucat de al IX-lea blog, de data asta sper să mă şi ţin de treabă.

Preocupări şi timp liber, AKA ce mă interesează

 

 • Îmi place să citesc şi să scriu. Dimineaţa citesc etichete, seara câte un roman. Nu sunt nici prea pretenţios şi nici snob. Citesc ce îmi face plăcere, fără să ţin cont de faima pe care şi-a făcut-o un autor. Mă rog la Stephen King, J. R. R. Tolkien şi Frank Herbert, îmi plac alţi câţiva sute şi lista mea de pe GoodReads are peste 1000 de cărţi citite.
 • Colecţionez machete de maşini. Pasiunea a început în liceu, cu trei maşinuţe 1/72 primite cadou de la prietena mea de atunci. Acum am multe, nu am stat să le număr, cam la toate scalele.
 • IT şi Programare, până mă doare capul. După, o las baltă. Din când în când, îmi arunc câte un ochi pe PHP, Bash, C++, LPC şi alte dubioşenii. Prind bazele, iar când totul devine prea complicat pentru mintea mea de filolog, o las baltă. Se întâmplă cam de două trei ori pe an, în fiecare an.
 • Psihologia, pentru că sunt un om frustrat. Sau poate doar nebun, naiba ştie. Cert este că mă roade curiozitatea să înteleg ce se întâmplă cu mine şi de ce unii gândesc diferit. Atât, nu vreau să fac o meserie din asta.
 • Ascult rock şi Jazz, în majoritatea timpului. Alternativ, clasic, Grunge. Subgenuri ale metalului, SKA şi putin Punk.
 • Ador să joc Monopoly, Poker, Whist şi mai nou Cribbage.

Port numărul 42 la pantofi, nu mai beau cafea şi urăsc pastele! Mă găseşti pe Facebook ca Sorin Ţaţa, pe Twitter ca Tisorin şi pe Last.FM ca Tisorin. Gata, acum ştiţi tot!

 

The end

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.