L-a împins Gâdea la sinucidere, sau coincidenţă? Un nou caz de libertatea presei cu pumnul în gură

Se pare că Mihai Gâdea a cam făcut-o de oaie şi acum nu prea ştie pe unde să scoată cămaşa după ce l-a întrebat pe Adrian Zglobiu dacă s-a gândit la sinucidere şi, a doua zi, când să-l salte, omul şi-a tăiat venele.

Intervenție fără precedent a Antena 3 S.A. după ce Reporter Virtual a publicat ieri fragmentul video din emisiunea Sinteza Zilei de marți seară în care Mihai Gâdea îl întreba despre ideea de a sinucide pe Adrian Zglobiu. Clipul a fost șters azi noapte, la ora 01:25, de pe contul de YouTube al RV la cererea companiei lui Voiculescu.
Sursa: Reporter Virtual

Şi uite cum Antena 3 nu are nici o jenă în a băga pumnul în gura jurnaliştilor, chiar dacă ei pozează în martiri şi militează, vezi doamne, pentru libertatea presei. Că vorba aia: libertatea presei, libertatea presei, dar să fie libertate doar când ne convine nouă!

Adrian Zglobiu, omul pe care L-a împins Gâdea la sinucidere, sau coincidenţă? Un nou caz de libertatea presei cu pumnul în gură

Adrian Zglobiu, constănțeanul care l-a scuipat pe președinte sâmbătă, a intrat în direct la Sinteza Zilei marți seară. Printre altele, Mihai Gâdea l-a întrebat dacă s-a gândit la sinucidere după ce ar fi fost intimidat. Zglobiu, într-o stare emoțională vizibil deteriorată, incoerent, a replicat că preferă să nu comenteze…
Sursa: Reporter Virtual


http://sorintata.ro/wp-content/uploads/2014/05/Clipul-cenzurat-de-Antena-3-cu-Gadea-intrebandu-l-pe-Adrian-Zglobiu-daca-s-a-gandit-la-sinucidere.wmv

Şi de aici o întreagă dramă. Cei de la Reporter Virtual au urcat clipul pe Youtube, Antena 3 l-a dat jos. RV l-au urcat din nou, Antena 3 iar a făcut tărăboi să-l scoată şi tot aşa. Sunt curios până unde o să se meargă.

În definitiv, ăla este clipul lor şi chiar au drepturi de autor asupra lui, deci pot oricând să ceară, total întemeiat să fie dat jos de pe Youtube, dar l-am furat şi eu, sâc, sâc, sâc.

E drept că Mihai Gâdea nu l-a împins pe om la sinucidere, dar CNA-ul consideră că nici bine n-a făcut. Poate ar fi fost mai bine să-şi ţină gura, aşa a reuşit doar să sădească o idee în capul bietului om care şi aşa era el cam varză făcut de toată nebunia asta şi i se tot perindau prin cap imagini străine cu o puşcă de vânătoare şi o eşarfă de firmă. Speculaţii pe marginea subiectului plus, bonus, două săptămâni de acum încolo titluri senzaţionale peste tot. Dacă nu îl scot pe Gâdea criminal, degeaba.

Am curaj să îmi pariez o mână că în curând Mircea Badea o să sară de cur în sus şi o să urle despre toţi „cretinii ăştia de pe net”, iar Antena 3, în frunte cu Mihai Gâdea, o să pozeze în mieluşei persecutaţi de lupul cel rău. Mizerii domnule, mizerii.

A, şi, apropo, Zoso spune că Lui Gâdea îi e rușine cu el când e prost și dobitoc. Ce urât, ce urât!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.