Pregătiri de război. Rusii antrenează oamenii să stea sub trenuri

Gusturile nu se discută. Fiecare om îşi petrece timpul liber aşa cum vrea. Unora însă le bese mintea câte o idee de te lasă tâmpit.

Cine putea să se filmeze relaxându-se sub un tren decât un rus? Ivan ăsta al nostru, într-o zi, se plictisea. Şi cum războiul şi aşa bate la uşă, s-a gândit să se obişnuiască cu idea tranşeelor şi a tancurilor trecând vâjâind pe deasupra, aşa că şi-a pus pe el costumul de camuflaj, masca pe faţă şi a zbughit-o pe urmele Annei Karenina. Doar că el s-a poziţionat greşit în raport cu moartea.Nu ştiu dacă a vrut să facă un clip amuzant sau pur şi simplu omul e puţintel tra-la-la. Sub un tren, serios? Din toate locurile din lume, el s-a gândit să stea sub un tren în mişcare? Omule, ce e greşit cu tine!? Ai uitat pastilele în Ucraina sau vodca ţi-a dat cu naşpa?

Oare ce s-a gândit el: „Bă, mă plictisesc deci exist. Exist deci sunt rus. Să-mi bag, azi trebuie să fac ceva tare, tare de tot, să mă uit sub fusta trenului!”

Stai mă, acum îmi dau seama. Nu este despre clipuri amuzante, e ştiinţă la mijloc. Se pare că vrea să cerceteze efectul piuliţelor sub roţile trenului. Şi, nu, nu cred, pe bune? Uite, priveşte cu atenţie, nu se întâmplă nimic. Nu explodează, interesant. Mai pune una, poate, poate de data asta iese un elefant roz. Nu, ce porcărie, hai, un pic de radiaţii ceva. Nu, tot nimic? Sigur piuliţa asta o să facă o gaură în spaţiu şi timp şi o să şteargă ziua în care Columb a descoperit America. Merde, nu, nu, tot nu merge. Asta da cercetare, nu crezi? Omul ăsta o să dea peste cap întreagă lume a fizicii şi a magiei transdimensionale de la Tolkien în coace.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.