Rihanna, nu chiar nud şi nu chiar banată de pe instagram

Am fost bombardat pe toate canalele că Rihanna a fost banată pe Instagram pentru că a postat poze cu ea goală.

Ei, şi ca un adevărat deţinător de cromosom Y, am cercetat şi eu fenomenul. Curiositate profesională, nimic altceva, dar am fost cam dezamăgit.

După puţin Google, am aflat că de fapt, nu era goală şi de fapt nu a fost banată. Ştiri de căcat.

Povestea pe scurt:

Prin aprilie, starleta noastră, a pozat topless pentru Lui, o revistă pentru adulţi din Franţa. Mândră nevoie mare de piercingul din sfârc, s-a gândit să pună poza şi pe Instagram. Bărbaţii au aplaudat lovind cu palma stângă de birou. Femeile s-au ofticat. Lumea şi-a văzut de drum, doar că se pare că a cam violat nişte reguli ale siteului (cam singurul lucru pe care putea să-l violeze şi ea, sărăcuţa). Instagram i-a dat un avertisment şi i-au dezactivat contul temporar. Pam-paam, SFÂRŞIT!

Rihanna 2005

Păcat de ea, sincer. La început îmi plăcea. În 2005, eram chiar fan înfocat şi mă gândeam că este femeia visurilor mele. Voiam să ne căsătorim şi să ne mutăm în Jamaica, că să dansăm ca nebunii pe plajă pe Pon de Replay. Prin 2007, tot voiam să mă căsătoresc cu ea şi să ne mutăm în Jamaica, dar nu ca să dansăm.

O fi de la palma lui Cristian cel Maro, o fi o adolescenţă întârziată, teribilism sau pur şi simplu marketing, habar nu am. Cert este că, în ultima perioadă, nu mai ştie ce să facă să atragă atenţia, să strângă mai multe likeuri decât Shakira pe Facebook şi, după cum spune o foarte bună prietenă, să îşi arate cât mai des şi mai evident vaginul.

Hei, uitaţi-vă la mine! Hei, priviţi aici, sunt crăcănată! Sunt femeie, ghiciţi ce am eu aici?! Nu ştiţi, e un VAGIN! Nu e aşa că nu vă aşteptaţi?! Nu v-aţi prins, uite, mă crăcănez şi mai mult, dau fusta jos, mă dezbrac, hei, puţină atenţie, uite, e altfel, vă rog, un like? Îmi dau şi bluza jos, sunt o fată rea, da da, dacă e nevoie mănânc şi o banană, imaginaţia lucrează? Nu, vă rog, priviţi-mă! MERIT!

Şi am mai sters un artist din playlistul meu. Nu pentru că a devenit naughty, ci pentru că prea o dă într-un comercial penibil. A devenit un detergent rebrenduit de prea multe ori, prea înpopoţonat cu artificii care mai de care mai ţipătoare şi mai disperate să atragă atenţia prin etichetă şi aspect, oferind acelaşi conţinut cu nimic diferit de restul detergenţilor de pe piaţă.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.