Scapă de problema cumpăratului de tampoane!

Dacă asta nu e cea mai tare idee de afacere, eu mă decapitez singur: tampoane şi absorbante care îţi vin acasă, lună de lună. Chiar când ai nevoie de ele!

Ok, deci, o oarecare tanti, supărată pe toate încurcăturile care decurgeau din cauza menstruaţiei, s-a gândit că ar fi bun un serviciu care, cu 3-7 zile înainte, să îi trimită acasă tot ce are nevoie. Şi nu este vorba numai de tampoane. Pachetul este gândit ca un chit pentru a trece mai uşor peste perioadă dificilă. Ai chiar şi dulciuri! Ciocolată! Gratis!

Aşa a luat naştere Hello Flo.
Siteul este excelent făcut, mesajele sunt superb alese, pe mine m-a pufnit răsul când l-am vizitat pentru prima dată. Reuşeşte să facă dintr-o problemă oarecum taboo o glumă.
Nu ştiu dacă puteau să işi găsească un slogan mai bun de atât: „HelloFlo. Simple. Period.”
Este un exemplu perfect de copywriting profesionist: scurt. Eficient. Catchy.

Cele mai tari reclame la tampoane… ever!

Aşa am dat eu peste site, mi-a trimis un amic reclamele. Am fost atât de intrigat de ele că m-am dus pe site să înţeleg exact cu ce se ocupă Hello Floo asta.Oh, au chiar şi un abonament lunar, cu un profil pe care ţi-l poţi edita, astfel încât pachetul să îţi ajungă chiar la timp

Util mai ales pentru barbati, te scapă de momentele aleajenante când intrii în farmacie şi stai ultimul la coadă sperând că o să rămâi doar tu cu farmacistă şi ea, dacă e de treabă, o să se prindă ce cauţi din răspunsurile tale jumate mormăite jumate nerostite.

Deci, da, poţi să faci cam orice cu o idee şi promovarea potrivită.

Tu te-ai abona la un astfel de serviciu?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.