Se construieşte un nou Mall, „Mega Mall”, lângă Arena Naţională


Construcţia proiectului Mega Mall, dezvoltat de fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi situat în apropierea Arenei Naţionale, este în desfăşurare şi urmează să fie finalizată în al doilea trimestru al anului viitor.
Sursa Mediafax
Sursă imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto

Ce?! Se mai construieşte încă un Mall în Bucureşti? Eu nici nu am apucat să le vizitez pe toate. Am trecut pe lângă Promenada de zeci de ori, dar încă nu am întrat. Cred că suntem oraşul cu cele mai multe malluri pe cap de locuitor.

Cum naiba se face că afacerile astea încă sunt rentabile, oamenii au bani să îşi bâţâie fundurile prin magazine toată ziua, dar sunt în urmă cu chiria şi întreţinerea? Alooo, chiar nu există o prioritate în cheltuieli? Atunci normal că suntem săraci în pizda mă-si-i de treabă.

O să pună trei oferte şi o reducere şi oamenii o să se calce în picioare. Dacă nu să cumpere, măcar să îşi clătească ochii că na, aruncatul cu privirea este sportul naţional şi nici nu costă.

Încearcă să le explici guşterilor că de timpul irosit căscând ochii aiurea ar putea să îşi caute un loc de muncă şi o să le sară ţandara. „Da ce bă, stau pe banii tăi”? Da bă, stai! Stăi pe contribuţia mea la stat şi pe datoriile pe care banca le recuperează de la mine.

Stai pe imaginea mea de student bucureştean pe care, îţi mulţumesc, dar datorită ţie, astăzi o am: leneş, falit, fără chef de muncă, superficial şi înteresat doar să tocesc/mituiesc cât să trec un examen.

Şi să îţi mai explic ceva, degeaba te duci tu acolo cu gândul doar să te uiţi că până la urmă, mai devreme sau mai târziu, tot te fraieresc ăia să cumperi ceva de care chiar nu ai nevoie. La reducere sau nu!

Avem o expresie românească care spune ceva de genul „ochii văd, inima cere” aşa că dacă te plângi că nu ai bani, încetează de a cumpăra ce nu îţi este de folosinţă eliminând tentaţia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.