Simona Halep şi Google: ce caută străinii despre tenismenă

Astăzi mă jucam puţin cu cuvintele cheie în Google, testând câteva instrumente SEO. Cum cel mai căutat cuvânt al zilei era Simona Halep, l-am luat ca exemplu pentru experimentele mele. „Related searches” pentru limba engleză m-a lăsat prost.

Ce îi interesează cel mai mult pe străini când vine vorba de Simona Halep?

Mărimea de la sutien! Nu este o glumă, pe bune, este prima sugestie pe care o primeşti de la Google când scrii „Simona Halep”.

Simona Halep Google Related Searches

Ce e aia performanţă, ce sunt prostiile astea cu cât de bine joacă, pe cine doare în pix de cât de tânără este Simona. Nu frate, ce măsură poartă la sutien. Totul se învarte în jurul ţăţelor!

Se pare că, înainte să îşi încerce plămânii cu Sharapova, în 2009, la vârsta de 17 ani, Simona Halep a suferit o intervenţie chirurgicală (sau operaţie, dar vreau să fiu şi eu la modă) de micşorarea sânilor, trecând de la cupa D la cupă C.

Simona Halep şi Google: ce caută străinii despre tenismenă

Ţâţele mari nu prea te ajută când trebuie să dai din mâini la tenis şi, nu volumul ar fi problema, ci greutatea. Aşa că, de dragul performanţei, s-a gândit să mai dea jos din ele.

Eu cunosc cel puţin patru femei care de dragul volumului ar mai da jos din performanţă, chiar dacă asta le-ar pune pe minus.

Din curiozitate, am citit şi celelalte sugestii şi încă două se leagă tot de sânii Simonei: „Simona Halep before and after” (operaţie, bineînţeles) şi „Simona Halep measurements”.

Hai fată, că dacă o ţii tot aşa, o să o depăşeşti pe Kelly Brook în popularitate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.