Ştirile zilei: ŞOC! Irlanda nu este în Marea Britanie, un şofer care dă peste un bar şi cum se poate să devii mămic

La ştirile zilei avem: Reacţia de şoc pe care o are un moderator American când află că Irlanda nu este în Marea Britanie, cum un şofer a reinventat termenul de „drive in” şi cum să fii şi tată şi mama.

Şoc, groază şi spaimă! Irlanda nu este în Marea Britanie!

Deja ştim că americanii sunt praf(of, aşa am vrut să pun punct aici) când vine vorba de geografie. Defapt, sunt complet ignoranţi în orice aspect ce nu vizează ţara lor. Totuşi, partea de media şi comunicare, profesionalismul în zonele astea două, mă aşteptam să fie impecabil. Sau cât se poate de aproape.

În schimb, fiţi atenţi cum reacţionează moderatorul când află că Irlanda foloseşte euro, pentru că nu este în Marea Britanie.

Cică „Aveţi Euro în Irlanda? (şi reacţia lui interioară: „coaie, ăsta îşi bate joc de mine?”)
Îmi place cum îl întreabă, parcă îl acuză, parcă îi spune „bă tu eşti nebun la cap?”: De ce(căcat) aveţi Euro în Irlanda?
„Da în Scoţia? Eu foloseam în Scoţia… (cum căcat se numea bă, că îmi scapă…)”
„Şi, de ce(naiba) ai face aşa ceva? (Bă ăştia sunt nebuni, auzi tu Euro şi sunt în Irlanda)”

Şi o ţine aşa cu Scoţia până când îi explică ăsta că „Irlanda nu este în Marea Britanie”.

Surprins, ha? Hai că nu te aşteptai la aşa ceva, ţi-a dat lumea peste cap.

Şoferul care a dat un nou sens lui Drive In

Şofer beat întră cu maşina în bar

Pittsburgh, Pennsylvania, Statele Unite: Un nene, pe nume Gordon Milligan, în vârstă de 36 de ani, se plimba beat cu maşina.

Cu chef de băută, dar fără chef să stea la coadă, s-a gândit, probabil, cum să facă să parcheze rapid şi să îi atragă atenţia barmanului într-un mod original şi eficient.

Aşa că, s-a oprit cu maşina chiar la botul calului. Sau cu botul în zid, depinde ce preferaţi.

În mare viteză(semn că metoda lui a avut succes), patronul a ieşit speriat să vadă ce s-a întâmplat de s-a zguduit barul. Şi a dat peste ăsta la volan mort. De beat.

„Domnule, sunteţi bine? Aţi păţit ceva? Să chem o ambulanţă? Sunteţi rănit? Pot face ceva pentru dvs?”
„Ceeeee? Nu băăă, stai liniştit. Adu-mi ceva de băut! Pronto!”

Proprietarul a refuzat să îl servească şi a chemat poliţia. Beţivul a pornit maşina şi a plecat, probabil arătându-i degetul mijlociu.

L-au găsit mai târziu poliţiştii dormind în maşina distrusă.

Un scenariu cât se poate de banal, probabil că la noi, mai ales prin zona aia a Vasluiului, se întâmpla chestii dintr-astea mult mai des. Ah, da, şi se lasă şi cu violatul vecinei de 80 de ani. Bonus, ca să fie ştirea ştire, să nu îşi piardă băieţii ăia de la ştiri timpul degeaba ca să facă un reportaj.

Felicitări domnule, sunteţi mămică!

Şofer egiptean de autobuz află că este însărcinat

Un şofer egiptean de autobuz a fost ales pentru un control de sănătate de rutină.

Înainte să îi dea rezultatele, cei de la laborator i-au spus: „Avem o veste foarte importantă pentru dvs. Spuneţi-ne mai întâi, probele de urină sunt ale dvs?”
„Da, da, ale mele sunt, ale cui să fie”? Le-a răspuns el agasat.
„Atunci, felicitări, sunteţi mămică!”

(Oops, epic fail!)

S-a dovedit că, după cum vă puteţi da şi singurei seama, ăsta o pusese pe nevastă-sa să se pişe în borcănel ca să ascundă că foloseşte droguri.

În Egipt consumul de droguri şi de alcool este o problemă majoră. Au loc anual circa 12000 de accidente pe an, care se soldează cu 42 de morţi pe 100000 de locuitori(adică 36716 de morţi pe an).

Mi se pare interesant că multe dintre femei caută moduri noi, inedite, speciale; caută momentul perfect, locul perfect, tonul perfect, să le spună taţilor despre sarcină. Ceva mai original de atât, mai spontan şi mai neaşteptat, cred că cu greu se poate găsi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.