Vrei să îi înjuri pe cei de la Nickelback? Acum ai ocazia

Fie că este vorba de un săpun cu miros de carne sau chiloţi care te fac să arăţi mai dotat (cu un cod QR printat pe spate), Kickstarter a văzut unele dintre cele mai ciudate idei creative. Zilele astea un britanic a lansat o campanie numita „Don’t Let Nickel Back” al cărei scop este pur şi simplu halucinant.

„we are attempting to ensure that Canadian „rockers” Nickelback do not come to London, England to play a gig. With your help, we can ensure that the band do not schedule any gigs here, do not attempt to come here – nor even phone here.”
Sursa

Şi pentru a-i împiedica pe cei de la Nickelback să ajungă în Marea Britanie şi-au propus un buget de 1000 de dolari care, după cum spun ei, vor fi donaţi unei fundaţii de caritate sau celor care au nevoie de terapie din cauza traumelor provocate de muzica artiştilor canadieni – se vede că oamenii ăştia nu au auzit în viaţa lor de manele dacă îşi închipuie că Nickelback poate produce traume.

Nebuni sunt mulţi, idei halucinante apar zilnic, dar oameni care chiar plătesc pentru ele mai rar. Până acum, campania a reuşit să strangă deja 87 de dolari, de la antifanii Nickelback, cel mai probabil.

Ce primeşti pentru banii daţi:

Nickelback

Pentru un dolar creatorul campaniei promite să trimită un email în numele tău celor de la Nickelback în care le cere politicos să nu ţină vreun concert în Londra. În plus, ai avantajul că nu îi vezi pe Nickelback. 12 fraieri au donat pentru aşa ceva.
Pentru cinci dolari, tot email, dar în care se cere mai insistent să nu cânte în Londra. Şi da, au fost 7 oameni care au plătit pentru aşa ceva.
Zece dolari şi trec deja la artileria grea. Promit să trimită un mesaj cu conţinut explicit, plin de majuscule şi poate câteva emoticoane furioase. Da oameni buni, 3 oameni au plătit pentru aşa ceva.
Pentru cincizeci de dolari, asta e favorita mea, le vor trimite celor de la Nickelback propria muzică şi aşa artiştii îşi vor da seama cât de prost cântă şi se vor opri, scăpând lumea de ei pe veci. Nimeni nu a vrut să fie chiar atât de drastic până acum.
Sursa

18 oameni chiar au donat pentru chestiile astea. Vreau să cred că toţi o iau ca pe o glumă. O să urmăresc evoluţia acestei campanii şi dacă tipul ăsta reuşeşte mă mut în Statele Unite şi îmi fac un profil pe Kickstarter ca să mă îmbogăţesc.

Dacă Kickstarter ar fi valabil şi pentru români, tu ce campanie ai porni?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.